Technikai moduljaink közé azokat a rendszer egységeket helyeztük el, melyek vagy nagyon specifikusak lehetnek a vállalatokra nézve, vagy egyéb szolgáltatóra is szükség van a működése során.

Digitális aláírás modul

Ezen a modulon keresztül integrálltuk a velünk partneri kapcsolatban álló cégek(Netlock, Microsec, MySigno) biometrikus és digitálsi aláírási funkciói.

Migrációs modul

Speciális modulnak tekintjük a Migráló eszközünket, mely rendkívül nagy mennyiségű (100 millió tételt meghaladó) dokumentum migrációjára is képes a napi operatív munkavégzés mellett.

Objektum kezelés modul

Ebben aspeciális modulban különböző entitásokat és az azok közötti kapcsolatokat lehet leírni, mely adatok általában Ügyfeleink egyedi szakrendszereiben vannak tárolva.

Központi jogosultság modul

Jogosultságkezelésünk hibrid működésű, mivel képesek vagyunk a rendszert úgy működtetni, hogy az egyben jogosultságkezelő rendszer is legyen, de képesek vagyunk különböző szakrendszereket használni a jogosultságok nyilvántartására, ilyen például az Active Directory.

Dinamikus integrációs modul

Dinamikus integráció támogatásunk képes a szabványos webservice hívásoktól, a rendszerparaméterekkel felépíthető integrációkig szinte mindenféle kapcsolat rugalmas és nagy teljesítményű kialakítására.