Digital Expert 

Rólunk

Jól tudjuk, hogy egy nagyvállalat számára kiemelten fontos a megfelelő ügyfélkezelés, valamint a munkafolyamatok átláthatóságának biztosítása. több, mint húszéves szoftverfejlesztői tapasztalatunkat felhasználva arra törekszünk, hogy megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük ügyfeleink munkáját. Két sikeres szoftvercsomagunkat a BürOffice Digitális Platformunkat, valamint a Business Navigator Operatív CRM Rendszerünket elsősorban pénzügyi- és közműszolgáltató vállalatok figyelmébe ajánljuk.

A vállalat egyedi igényeinek felmérése után egy testreszabott, könnyen használható rendszert adunk át ügyfeleinknek. A szoftverek tervezése és fejlesztése mellett a beüzemelésében és az után követésben is aktívan közreműködünk. Működésünkre jellemző, hogy rövid reakcióidővel dolgozunk és a határidőket minden esetben betartjuk.

Kik vagyunk?

A Quattrosoft csapata már a kilencvenes évek közepétől fogva, a hazai informatikai piac legsikeresebb vállalatainál vettek részt fejlesztésekben. Első sikeres munkáink egyike az Aegon Biztosítónál volt. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek az elemzésben és tervezésben, valamint többrétegű, Java (J2EE) és Oracle, IBM DB2 illetve MSSQL adatbázis technológiára épülő rendszerek fejlesztésében.

Megbízható szoftvereink megoldást nyújtanak a nagyvállalatoknál leggyakrabban fellépő dokumentum- és munkafolyamat-kezelési problémákra.

Legfőbb feladatunknak tartjuk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy könnyedén átállhassanak egy kontrollálható, hatékonyabb munkavégzésre, és ezáltal lépést tartsanak a változó gazdasági környezettel.

Referenciáinkat itt tekintheti meg.

ISO 9001 és ISO 27001 minősítésünk


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatvédelmi Tájékoztató letöltés