Technikai modulok

 

Technikai moduljaink közé azokat a rendszer egységeket helyeztük el, melyek vagy nagyon specifikusak lehetnek a vállalatokra nézve, vagy egyéb szolgáltatóra is szükség van a működése során. Ilyen például a Digitális aláírást nyújtó modul, melyen keresztül a velünk partneri kapcsolatban álló cégek(Netlock, Microsec, MySigno) aláírási funkciói érhetők el.

Specifikus modulnak tekintjük a Migráló eszközünket, mely akár rendkívül nagy mennyiségű (100 millió tételt meghaladó) dokumentum migrációjára is képes a napi operatív munkavégzés mellett.

Objektum kezelésünk is egyedi, mivel ebben a modulban különböző entitásokat és az azok közötti kapcsolatokat lehet leírni, mely adatok általában Ügyfeleink egyedi szakrendszereiben vannak tárolva.

Központi jogosultság kezelésünk is specifikus, mivel képesek vagyunk a rendszert úgy működtetni, hogy az egyben jogosultságkezelő rendszer is legyen, de képesek vagyunk különböző szakrendszereket használni a jogosultságok nyilvántartására, ilyen például az Active Directory.

Dinamikus integráció támogatásunk képes a szabványos webservice hívásoktól, a rendszerparaméterekkel felépíthető integrációkig szinte mindenféle kapcsolat kialakítására.