Digital Expert 

EDR Konferencia 2019

Az évről évre emelkedő színvonal, a külföldi készenléti szolgáltatók előadásai, a PPDR rendszerek fejlődési irányainak folyamatos követése és a kiemelkedő látogatottság igazolja a szakmai rendezvény létjogosultságát.

A Pro-M Zrt. az elmúlt években kiterjesztette és folyamatosan erősítette nemzetközi kapcsolatrendszerét, amelyet igazol az immáron 4 nemzetközi szervezetben megvalósuló jelenlét és szakmai munka.

A Pro-M Zrt. a kormányzat stratégiájának, a Belügyminisztérium törekvéseinek figyelembe vételével a kritikus infrastruktúrák és egyéb kiemelt szervezetek EDR ellátásával egyre nagyobb részt vállal a társadalom és az állampolgárok biztonságának garantálásában, a készenléti szervezetek kommunikációjának elsődleges biztosításán túlmenően is.

Az idei EDR Napon a társadalom ellátásában és az állam működése, a társadalom biztonsága és a közbiztonság fenntartása terén kiemelt szerepet betöltő szervezetek is jelen voltak. A hazai készenléti felhasználók mellett a létfontosságú ágazati rendszer üzemeltetők és a felsőküszöb értékű veszélyes üzemek is lehetőséget kaptak az EDR hálózat használati tapasztalataikról és kapcsolódó tevékenységükről beszámolni.