Digital Expert 

CIO.hu 2019

A konferencián támogatóként, szállítóként voltunk jelen. A standunknál a dokumentum hitelesítést lehetett megskubizni a gyakorlatban. Surface-eken és aláíró padon is lehetett kézzel aláírni. Az előadás is erről szólt és elég konkrét érdeklődéseket sikerült begyűjteni.

Felhasználóként, akár egyszerű fogyasztóként, akár a nagy vállalati, intézményi rendszerek, infrastruktúrák felelőseként, használójaként azt látjuk, hogy a digitalizáció lehetővé teszi, hogy több jusson nekünk, nagyobb nyereséggel járjon számunkra az új technológiák alkalmazása, többet nyerjünk ki abból, amin használunk, mint a korábbi technológiák korszakaiban.

A felhasználó, aki – vagy vállalatként, intézményként: ami – egyre inkább részesévé válik a digitális környezetnek, egyre kevésbé elégszik meg a win-win stratégia alkalmazásával, tehát azzal, hogy a szolgáltató mellett valamilyen módon és valamilyen mértékben ő is nyertese az együttműködésnek. Ez a valamilyen bizonyul kevésnek, kevéssé konkrétnak, ahogyan a digitalizált struktúrák megszokottá válnak.

Irány a fifty-fifty, a haszonból, az eredményből való nagyobb részesedés – a korábbinál sokkal jobb felhasználói élmény mint nyereség immáron alap, ennél több kell.

Az idén 50 éves Computerworld különös figyelemmel és odaadással rendezi meg az idei CIO.hu konferenciát, amely e patinás B2B média brand nagy ünnepének ígérkezik.

A legizgalmasabb és a legidőszerűbb témákról hangzanak majd el előadások, így például:

  • a felhő fejlődése – az adattárolástól a mesterséges intelligenciáig
  • megelőzés, csata, helyreállítás – a kiberbiztonság aktuális kérdései
  • hatékonyságjavítás – a vállalati, intézményi működést javító technológiák, megoldások.

A Computerworldnél az egészség éve 2019. A CIO.hu konferencián is elhangzanak majd e témában előadások.

 

15:00  - 15:20   Előadás
Tények és tévhitek a digitális technológia hatásáról a hatékonyságra
Boros Péter, műszaki igazgató, Quattrosoft

 

16:50 - 17:20  Kerek-asztal beszélgetés
Benyovszky Balázs, dr. Megyesi Péter, Boros Péter, Gyepes Máté, Csizmadia-Darab István, Takács Tibor
Moderátor: Mester Sándor, dr. Bódi Zoltán