Digital Expert 

EDR Konferencia 2019

Az EDR napként is ismert rendezvényen a Quattrosoft kiállítóként van jelen. Mobil megoldásainkkal igyekszünk alkalmazásokat kínálni a készenléti szervek és felhasználók részére. MoWoM platformunk lehetőséget biztosít a helyszíni munkavégzés támogatására és a papír mentes folyamatok kialakítására. Ehhez helyszín, időpont, adatok, dokumentumok és űrlapok kezelését biztosítja. Nagy az érdeklődés, hiszen ez a digitalizáció következő szintje.

A készenléti felhasználók kormányzati célú hírközlési szolgáltatója a Pro-M Zrt. 2019.október 31-én 12. alkalommal rendezte meg a Professzionális Mobiltávközlési Nap (EDR NAP) szakmai konferenciát és kiállítást.

Bővebben: EDR Konferencia 2019

Működés sziklaszilárd megbízhatósággal...

Szorgalmasan gyűjtik a vállalatok az adatokat informatikai rendszereikbe, ez ma már általános gyakorlat.

Többségüknél a napi munka szervezése ugyanakkor ettől teljesen elszakad, kockás papíron vagy még azon sem, pusztán szóban történik.

A gyors reagálású, megbízható működéshez elengedhetetlen a kettő összekapcsolása, amit a Quattrosoft a műveletirányítást digitalizáló quickROCK platformjával segít.
Computerworld  

Bővebben: Működés sziklaszilárd megbízhatósággal...

CIO.hu 2019

CIO.hu 2019 – Fifty-Fifty

A fifty-fifty az új win-win. Digitalizálódó mindennapjainkban csak a mindent átható változás képviseli az állandóságot. Másként élünk, mint korábban, másként vállalkozunk, más stratégiák szerint építjük fel üzleti szervezeteinket és azok működését, mint akár csak néhány évtizeddel ezelőtt.

Bővebben: CIO.hu 2019