Digital Expert 

CIO.hu 2019

CIO.hu 2019 – Fifty-Fifty

A fifty-fifty az új win-win. Digitalizálódó mindennapjainkban csak a mindent átható változás képviseli az állandóságot. Másként élünk, mint korábban, másként vállalkozunk, más stratégiák szerint építjük fel üzleti szervezeteinket és azok működését, mint akár csak néhány évtizeddel ezelőtt.

Bővebben: CIO.hu 2019

Működés sziklaszilárd megbízhatósággal...

Szorgalmasan gyűjtik a vállalatok az adatokat informatikai rendszereikbe, ez ma már általános gyakorlat.

Többségüknél a napi munka szervezése ugyanakkor ettől teljesen elszakad, kockás papíron vagy még azon sem, pusztán szóban történik.

A gyors reagálású, megbízható működéshez elengedhetetlen a kettő összekapcsolása, amit a Quattrosoft a műveletirányítást digitalizáló quickROCK platformjával segít.
Computerworld  

Bővebben: Működés sziklaszilárd megbízhatósággal...

E-Banking Summit & Awards 2017

A rendezvény egyedülálló módon kapcsolja össze a modern gazdaság működtetésének alappillérét jelentő szolgáltató szektorokat, az ICT cégeket, illetve a bankokat és biztosítótársaságokat. Olyan kérdésköröket tárgyaltak, amelyek betekintést nyújtanak a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekbe, és a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárások és igények változásaiba, továbbá a kettő összhangjából megvalósuló innovációkba.

Bővebben: E-Banking Summit & Awards 2017