Digital Expert 

Működés sziklaszilárd megbízhatósággal...

Szorgalmasan gyűjtik a vállalatok az adatokat informatikai rendszereikbe, ez ma már általános gyakorlat.

Többségüknél a napi munka szervezése ugyanakkor ettől teljesen elszakad, kockás papíron vagy még azon sem, pusztán szóban történik.

A gyors reagálású, megbízható működéshez elengedhetetlen a kettő összekapcsolása, amit a Quattrosoft a műveletirányítást digitalizáló quickROCK platformjával segít.

Bővebben: Működés sziklaszilárd megbízhatósággal...

E-Banking Summit & Awards 2017

A rendezvény egyedülálló módon kapcsolja össze a modern gazdaság működtetésének alappillérét jelentő szolgáltató szektorokat, az ICT cégeket, illetve a bankokat és biztosítótársaságokat. Olyan kérdésköröket tárgyaltak, amelyek betekintést nyújtanak a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekbe, és a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárások és igények változásaiba, továbbá a kettő összhangjából megvalósuló innovációkba.

Bővebben: E-Banking Summit & Awards 2017

Termelékenység 4.0

E-Banking évkönyv 2017

A versenyképesség egyik fő indikátora az,  amelyik egy adott feladat, termék, szolgáltatás produkálásához felhasznált erőforrás mennyiségét adja meg. Hogy előállítsunk egy ilyen  indikátort. mérni kell. És aha márni kezdünk valamilyen üzleti mutatót, arról tudomásunk van az adott mutatóra hatással lévőknek, akkor szinte bizonyos, hogy az adott mutató javulásnak indul. Ám ez csak a kezdet.

Bővebben: Termelékenység 4.0

A digitalizáció a GDPR DOS áfiuma ellen is orvosság

Computerworld

A versenyképesség egyik fő indikátora az, amelyik egy adott feladat, termék, szolgáltatás produkálásához felhasznált erőforrás mennyiségét adja meg. Egy ilyen indikátor előállításához mérnünk kell. Ha pedig mérni kezdünk valamilyen üzleti mutatót, és arról tudnak az adott mutatóra hatással lévők, akkor szinte bizonyos, hogy az adott mutató javulásnak indul. Ám ez csak a kezdet.

Bővebben: A digitalizáció a GDPR DOS áfiuma ellen is orvosság